Το σχολείο μας μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου πραγματοποίησε μια σειρά δραστηριοτήτων όπως:

— Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, επίσκεψη στο τμήμα Γεωπονίας και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά από πρόσκληση και στα πλαίσια  του Πανεπιστημιακού προγράμματος «Ανοιχτές Θύρες». Τα παιδιά του Γυμνασίου παρακολούθησαν διαλέξεις και διάφορα εργαστήρια ανά ομάδες, παίρνοντας πρόγευση της φοιτητικής ζωής…..

— Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου πραγματοποιήθηκε ολιγόωρη ενημέρωση πάνω σε θέματα οδικής κυκλοφορίας από εκπρόσωπο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσικλέτας (ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ). Στη συζήτηση που ακολούθησε το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν έντονο.

Το Ινστιτούτο είναι φορέας κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα, τα οποία αφορούν το οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σ΄αυτό. Αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του μοτοσικλετιστή και των άλλων καθημερινών χρηστών του δρόμου.

 

— Την Παρασκευή 11 Μαρτίου & με το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων ακολούθησε μασκέ party που οργανώθηκε από τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του Γυμνασίου στο cafe “Secret”.

— O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου διοργανώνει την 2η έκθεση βιβλίου καθώς και έκθεση ζωγραφικής από το ζωγράφο κ. Κώστα Κασαρτζή και έκθεση φωτογραφίας, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου.
Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν από το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από συγγραφείς στους μαθητές των σχολείων που θα μας επισκεφθούν.
Συγκεκριμένα Τρίτη 15/3 στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με το συγγραφέα Κώστα Ακρίβο, την Τετάρτη 16/3 το πρωί η Ψυχολόγος ? συγγραφέας Σοφία Μπαλαμώτη θα μιλήσει με τους μαθητές για θέματα που τους αφορούν και τέλος την Παρασκευή θα μας επισκεφθεί ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βογιατζής Αθανάσιος.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία !!!

 

 

                ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!

Από admin