Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 οι τάξεις της Β΄ & Γ΄ γυμνασίου Στεφανοβικείου, συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου, Λουφόπουλου Γιώργου και Παπακυρίτση Βασίλη, πραγματοποίησαν Διδακτική Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη αυτή είχαν τη μοναδική ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στο σκι. Αυτό κατέστη δυνατό χάρις την πρότερη συνεννόηση του σχολείου μας με τη διεύθυνση του ΧΚΠ έτσι ώστε το κέντρο να ανοίξει αποκλειστικά για το σχολείο μας, αλλά και να “κλείσουμε” εξοπλισμό και εκπαιδευτές, σε προνομιακή τιμή.

Η σημασία αυτής της Διδακτικής Επίσκεψης είναι πολύ μεγάλη, αφού όλα τα παιδιά νίκησαν το φόβο και την προκατάληψη που υπάρχει, σχετικά με τον κίνδυνο τραυματισμού τους σε ένα άθλημα πρωτόγνωρο για τους περισσότερους αλλά συνάμα εντυπωσιακό!!!

Οι εντυπώσεις και αναμνήσεις είναι σίγουρο ότι θα συνοδεύουν τους περισσότερους για χρόνια!

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ΧΚΠ κ. Γρηγόρη Ιγγλέση για την συνεργασία του, καθώς και τη Διευθύντρια του σχολείου κα. Ελισάβετ Λάμπογλου για την ένθερμη υποστήριξη της επίσκεψης αυτής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!!

Από admin